Ga naar de inhoud

5 tips voor een mobielvriendelijke website [infographic]

In 2018 vond 80% van het internet verkeer zich plaats op de smartphone. Een website die hierop is aangepast (oftewel een mobielvriendelijke website) biedt de ideale gebruikerservaring aan bezoekers, wat ervoor zorgt dat zij langer op de website blijven en ook terug willen komen. Het is daarom dus belangrijk dat de website van je bedrijf mobielvriendelijk is.

Wat kun je doen?
Je website mobielvriendelijk maken is niet moeilijk, je moet alleen weten wat je moet doen en door wie. Ga op onderzoek uit en vraag feedback aan mensen, kom zo te weten of je website voor hun goed werkt op de smartphone.
Als je uiteindelijk weet wat je wilt aanpassen zorg dan dat je weet wie (op de achtergrond) het aanspreekpunt is voor je website, ben jij dat of een externe partij? In het geval van een externe partij communiceer er dan over wat jij anders wilt zien. Misschien hebben zij ook nog ideeën om de website functioneler te maken.
Ben jij zelf verantwoordelijk voor je website? Dan kan je aan de slag met je aanpassingen!

De 5 tips
Tijd om te starten! Bekijk de infographic met de 5 tips om je website mobielvriendelijker te maken. Heb je na het lezen nog vragen? Neem dan contact op met Your Creators!

Your Creators

Your Creators is een creatief bedrijf gericht op dé ondernemer van nu. Wij verlenen diensten aan onze klanten gefocust op creatie en marketing, met als doel dat zij kunnen blijven doorgaan met waar zij goed in zijn.

Gegevens

info@yourcreators.nl
06-39413656
Leerdam, Utrecht (provincie)