Ga naar de inhoud

De voordelen van een netwerk 
en 3 tips om te starten
 [infographic]

Het hebben van een netwerk is ontzettend belangrijk om verder te groeien met je bedrijf of om stappen te zetten binnen je carrière. Waarschijnlijk wist je dat al, toch maakt 1 op de 4 mensen geen gebruik van een netwerk. Waarschijnlijk vinden zij netwerken eng, zijn ze er niet bewust van of zien zij het belang er niet van in. Dit is zonde aangezien netwerken hartstikke leuk en handig is.

De voordelen en tips om te starten
Op Michael Page worden veel tips gegeven op het gebied van netwerken die toepasbaar zijn binnen vrijwel elke industrie. In de vorm van een infographic hebben wij hun voordelen van het hebben van een netwerk op een rijtje gezet samen met 3 tips om te starten.
Bekijk de infographic hieronder. Heb je na het lezen nog vragen, of wil je meer weten over netwerken? Neem dan contact op met Your Creators!

Your Creators

Your Creators is een creatief bedrijf gericht op dé ondernemer van nu. Wij verlenen diensten aan onze klanten gefocust op creatie en marketing, met als doel dat zij kunnen blijven doorgaan met waar zij goed in zijn.

Gegevens

info@yourcreators.nl
06-39413656
Leerdam, Utrecht (provincie)