Ga naar de inhoud

Luca van Leer

Hoe Your Creators heeft geholpen met
het ontwikkelen van de online aanwezigheid van Luca. 

Luca van Leer is pas acht jaar oud maar is nu al bezig om zijn droom waar te maken als top karter.

Al vanaf zijn zesde jaar is Luca actief in deze sport, de afgelopen jaren heeft hij daarom ook flinke stappen gezet. Zo doet hij in het seizoen van 2019 mee aan het NK-karting, georganiseerd door Chrono karting.
Kortom; het talent is er, maar hij wilt verder. Om verder te komen in deze sport wilt hij zich krachtig kunnen presenteren naar zijn (potentiële) sponsors en naar zijn supporters. En dit het liefste online.

In deze case kom je te weten hoe Your Creators heeft geholpen met het ontwikkelen van de online aanwezigheid van Luca van Leer.

Services
Social Media Marketing
Vormgeving

Jaar:
2018/2019

De kracht van content

Op een stoere en hippe manier wilt Luca zichzelf presenteren naar de buitenwereld,
hierbij staat zijn personal brand centraal.
Om dat te bereiken is er vol ingezet op content en naamsbekendheid. Zo is er een website ontwikkeld, samen met een Instagram- en Facebookpagina waarop de ontwikkelingen van Luca als karter worden gedeeld.

Stoer en Hip

De uitstraling van Luca moest zijn: stoer en hip. De website en social media content zijn met deze gedachte ontwikkeld. Zo maakt de website gebruik van rode en donkere kleurtinten, en bevatten de foto’s op social media actie en snelheid. Deze combinatie doet de online presentatie van Luca als één geheel overkomen.

Fotografie

Fotografie speelt een belangrijke rol bij online aanwezigheid. Daarom is een gedeelte van de foto’s die op de website en social media pagina’s van Luca zijn geplaatst gemaakt door Your Creators.
Zo was er een foto moment op één van zijn races welke plaats vond op het Circuit Park in Berghem.

Resultaten
In totaal heeft Your Creators de social media kanalen van Luca voor drie maanden onderhouden. In deze periode hebben de pagina’s een mooie groei doorgemaakt.

Zo stond uiteindelijk de teller met Instagram volgers op (precies) 200 en telde de Facebookpagina 160 likes. Deze cijfers zijn een mooie basis van waaruit Luca zelf zijn social media kan oppakken.

Bovendien is de lijst met sponsors in deze periode gegroeid en heeft de regionale media Luca ontdekt. Kortom; er wacht een mooie en sportieve toekomst voor hem.

Bekijk de resultaten
Website
Facebookpagina
Instagrampagina

Wij zijn super tevreden over het meedenken, ontwerpen en de inzet van Your Creators. Het is absoluut een super mooie opzet geweest om meer volgers en meer bekendheid te krijgen voor Luca!
Ronald & Corry van Leer
Ouders Luca

Wil jij ook groeien met je online aanwezigheid net zoals Luca?
Neem dan nu contact op met Your Creators.

Your Creators

Your Creators is een creatief bedrijf gericht op dé ondernemer van nu. Wij verlenen diensten aan onze klanten gefocust op creatie en marketing, met als doel dat zij kunnen blijven doorgaan met waar zij goed in zijn.

Gegevens

info@yourcreators.nl
06-39413656
Utrecht (Nederland)
KVK: 73657301