Ga naar de inhoud

Briefing
Pedicure met Zorg is een professionele Medische Pedicure. Zij blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Persoonlijke aandacht en hygienisch werken is van zelfsprekend, hierdoor zijn patienten verzekerd van een goede pedicure behandeling.

De oplossing
Voor hun Facebook pagina was Pedicure met Zorg opzoek naar iemand die de pagina kan onderhouden en content kan maken. Deze content hebben wij ontwikkeld, hierbij valt te denken aan vormgeving maar ook aan de fotografie. Daarnaast wordt de pagina onderhouden en plaatsen wij de content.

Ervaring van de klant
Thymo onderhoud mijn Facebook pagina. Voorheen werd deze pagina niet veel bekeken. Nu Thymo regelmatig berichten post worden deze meer gelezen, gedeeld en geliked.

Er zijn dus goede resultaten geboekt. Praktisch neemt hij veel werk uit handen waardoor ik mij kan richten op de voetverzorging. Het is prettig samenwerken en hij denkt goed mee. Wellicht dat hij in de toekomst meer diensten aan mij gaat verlenen.

Kirstie Kuipers
Pedicure met Zorg

Your Creators

Your Creators is een creatief bedrijf gericht op dé ondernemer van nu. Wij verlenen diensten aan onze klanten gefocust op creatie en marketing, met als doel dat zij kunnen blijven doorgaan met waar zij goed in zijn.

Gegevens

info@yourcreators.nl
06-39413656
Leerdam, Utrecht (provincie)