Social Media Marketing

Social media marketing kan een interessante marketing tool zijn voor jouw bedrijf. Het is dé manier om in contact te blijven met jouw huidige klanten, en om waarde te bieden aan jouw doelgroep.

Toch vraagt het ontwikkelen van creatieve content en het beheren van social media pagina’s tijd en kennis – terwijl het krijgen van likes iets geweldigs is.
Wij begrijpen dat. Toch is het vandaag de dag belangrijk om social media marketing in te zetten.
Wij kunnen jou daar op diverse manier mee helpen, bijvoorbeeld met het ontwikkelen van een social media strategie en het aanmaken van social media pagina’s.

social media marketing dienst your creators Leerdam

Waarom is social media marketing belangrijk?

Tegenwoordig kan je als bedrijf niet meer zonder social media. Dagelijks maken miljarden mensen gebruik van de populaire platformen Facebook, Instagram en LinkedIn.
Voor bedrijven valt er daarom veel te winnen uit social media.

Wanneer social media op de juiste manier wordt ingezet is het de ideale manier om: nieuwe klanten te winnen, in contact te blijven met jouw huidige klanten, en om waarde te bieden aan jouw doelgroep.

Waar wij jou mee kunnen helpen

Social Media Strategie

Een social media strategie is een stappenplan waarmee jij weet welke acties moeten worden ondernomen op jouw social media kanalen.
Onze strategie is een uitgebreid plan waarin onderzoek is gedaan naar de doelgroep en concurrentie, een keuze is gemaakt uit de social media platformen en meer.

Content Strategie

Content is de key op social media. Zonder sterke content wordt het bijna onmogelijk om te groeien op social media en om waarde te bieden aan jouw doelgroep. 
Wij kunnen een content strategie ontwikkelen. Hierin staat welke vorm van content het beste past bij jouw bedrijf en welke het beste aanslaat bij jouw doelgroep.

Content Creatie

Zonder het hebben van content is het onmogelijk om waarde te geven op social media. Wij kunnen jou daarbij helpen! Wat wij kunnen doen is het creëren van pakkende content. De content die wij ontwikkelen kan zijn fotografie, pakkende teksten en korte filmpjes.

Pagina Creatie/Beheer

Jouw social media pagina is het eerste waar potentiële volgers op terecht komen. Deze pagina’s moeten een goede en professionele uitstraling hebben. Wij kunnen daarvoor zorgen, bijvoorbeeld aan de hand van een social media huisstijl, het schrijven van een biografie en meer.

Luca van Leer

Hoe Your Creators heeft geholpen met 
het opzetten van de online aanwezigheid van Luca.

Bekijk de case

Your Creators

Your Creators is een creatief bedrijf gericht op dé ondernemer van nu. Wij verlenen diensten aan onze klanten gefocust op creatie en marketing, met als doel dat zij kunnen blijven doorgaan met waar zij goed in zijn.

Gegevens

info@yourcreators.nl
06-39413656
Leerdam, Utrecht (provincie)