Ga naar de inhoud

Pedicure met Zorg

Een nieuw ontworpen website voor een lokale pedicure

Pedicure met Zorg is een lokale pedicure gelegen in Schoonrewoerd met als streven om mensen met voetproblemen te voorzien van de juiste behandeling.

De pedicure is opgezet in 2014 en draait sindsdien goed. Er is bij opstart energie gestopt in een logo, promotiematerialen en een website. Maar dat laatste was toe aan een nieuwe look & feel.

In deze case kom je te weten hoe Your Creators heeft geholpen met het ontwikkelen van een nieuwe website voor Pedicure met Zorg.

Services
Vormgeving

Jaar:
2019

De bezoeker centraal

Binnen de nieuwe website moet de bezoeker centraal staan. Dit houdt dus in dat website geschikt moet zijn voor de jongeren en ouderen doelgroep. Om dat te bereiken is er gebruik gemaakt van een strakke en rustige layout.
Daarnaast is de website responsive ontworpen wat inhoud dat de site goed functioneert op zowel desktop als smartphone en tablet.

Functionaliteit on top

Een van de nadelen van de vorige website was dat deze niet volledig functioneerbaar meer was. Zo was de website niet responsive, maar ook was de site toe aan een nieuw en moderner besturingssysteem. De nieuwe website is ontwikkeld in WordPress, dit systeem biedt goede ondersteuning en wordt voor veel websites gebruikt.

Een strak geheel

Een aantal belangrijke onderdelen van de design update zijn de rustige illustraties, de variatie in typografie en de zachte kleuren.
Dit is alles is opgebouwd vanuit de huidige uitstraling van de pedicure en hoe de doelgroep de website het liefst zou willen zien.

Resultaat
De reacties op de vernieuwde website van Pedicure met Zorg zijn positief. Zo zijn de
cliënten tevreden over de look en feel van de vernieuwde website. Er heerst meer overzicht en het maken van een afspraak gaat voor de websitebezoekers makkelijker.

Daarnaast is de pedicure zelf ook tevreden met het resultaat. Al met al kan er terug worden gekeken op een mooie samenwerking tussen de opdrachtgever en Your Creators. Met een strakke website als resultaat.

Bekijk het resultaat
Website

Pedicure met Zorg

Content creatie & onderhoud.

Bekijk de case

Wil jij ook een nieuwe website net zoals Pedicure met Zorg?
Neem dan nu contact op met Your Creators.

Your Creators

Your Creators is een creatief bedrijf gericht op dé ondernemer van nu. Wij verlenen diensten aan onze klanten gefocust op creatie en marketing, met als doel dat zij kunnen blijven doorgaan met waar zij goed in zijn.

Gegevens

info@yourcreators.nl
06-39413656
Utrecht (Nederland)
KVK: 73657301